ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α' ΝΗΣΤΕΙΩΝ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Στιγμιότυπα από τον Κατανυκτικό Εσπερινό, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου Κυριακή Α’ Νηστειών,  της Ορθοδοξίας και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων και έψαλε πολυμελής βυζαντινός χορός υπό τη διεύθυνση του Μουσικοδιδασκάλου-Πρωτοψάλτου κ. Φώτη Κετσετζή.
Ακολούθησε στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού εορταστική εκδήλωση-ομιλία αφιερωμένη στα ευλογημένα χώματα της Μικράς Ασίας με θέμα: «Ορθόδοξη μαρτυρία στην Μικρά Ασία» με ομιλητή τον Αγιορείτη  π. Θεολόγο Χρυσανθακόπουλο, αρχιτέκτονα, ο οποίος σχεδίασε και επέβλεψε την ανέγερση του Ορθοδόξου Πολιτιστικοὺ Κέντρου και του Ιερού Ναού Παναγίας Πισιδιώτισσας Αλάνιας (στην Νότια Τουρκία).
Να σημειωθεί ότι τόσο κατά τον Κατανυκτικό Εσπερινό που τελέστηκε εντός του Ιερού Ναού, όσο και κατά την εκδήλωση, πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό.

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Δημητρίου,
Άγιος Δημήτριος Αττική (17343)

Email: inad@otenet.gr
website: https://in-ad.gr

Τηλέφωνο: +30 210 9712456
Φαξ : +30 210 9715125

Εγγραφή στο Newsletter

«Ο ησυχαστής οφείλει πρώτα να έχει σαν θεμέλιο, πάνω στο οποίο οικοδομεί, αυτές τις πέντε αρετές: σιωπή, εγκράτεια, αγρυπνία,ταπείνωση και υπομονή».

Αγ. Γρηγόριος Σιναΐτης