ΚΥΡΙΑΚΗ Ε’ ΝΗΣΤΕΙΩΝ – ΟΜΙΛΙΑ π. ΕΦΡΑΙΜ ΑΝΘΙΜΟΥ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018" PhotoGallery
  • "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018" - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 " 20η ΗΜΕΡΑ - ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ
  • " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 " 19η ΜΕΡΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
  • " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 " 18η ΜΕΡΑ - ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ π. ΝΙΚΩΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ
  • " ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 " 18η ΜΕΡΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ π. ΝΙΚΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

06072018

Την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου στις 6,30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε μέσα στον κατάμεστο από πιστούς και από παιδιά των κατηχητικών συνάξεων Ιερό Ναό, η επίσημη εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ενορίας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος κ. Μ. Ανδρούτσου,τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου: κ. Δασόπουλος (Πρόεδρος), κ. Πρεκετές (Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης), κ. Γαβαλάς (Αντιδήμαρχος), κ. Βρεττός (Πρόεδρος της Δ.Π. "Ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ.), κ. Κουτσοβασίλης (Πρόεδρος της Δ.Π. "Μετέχω"), κ. Π. Ειρηνάκης, κ. Μπαζιώνης, κ. Μπαντούνας, κ. Τζαμπαζόγλου- Κοντοπόδη, κ. Βρεττού, κ. Κοκοτσάκης,  Διευθυντές Σχολείων και μέλη Δ.Σ. πολιτιστικών φορέων του Δήμου.
Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε:
1. Απόδοση τραγουδιών και χριστουγεννιάτικων καλάντων από την ευρωπαϊκή νεανική χορωδία της Ενορίας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Όλγας Καμηλάρη.
2. Ακολουθία ευλογίας της βασιλόπιτας, στην οποία έψαλε η βυζαντινή χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη κ. Συμεών Σβανά,
3. Απονομή τιμητικής διακρίσεως στον Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο  π. Ιωάννη Βαρβαρήγο,
4. Απολογισμό των ενοριακών δραστηριοτήτων του έτους 2015: 10 Κατηχητικές συνάξεις, 8 Τμήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας, 4 Τμήματα Παραδοσιακών Χορών, Ευρωπαϊκή Χορωδία, Βυζαντινή Χορωδία, Αιμοδοσία με 361 φιάλες από τις 2 περιόδους αιμοληψίας, εορταστικές εκδηλώσεις "ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ", Ενοριακό Αρχονταρίκι Κυριακής για νέους και μεγαλύτερους, Ενοριακή Φιλική Σύναξη για γονείς, Μαθήματα Ορθοδόξου Πίστεως, Σύναξη μελέτης Αγίας Γραφής, εβδομαδιαίο κήρυγμα, Καθημερινή Θεια Λειτουργία, προσκυνήματα μονοήμερα και στους Αγίους Τόπους, Εσπερινές Συνάξεις Κυριακής, Φιλανθρωπικό έργο για το οποίο διατέθηκαν 32.378,24 €, Κέντρο Ενοριακής Αγάπης με Καθημερινή διανομή 65 μερίδων φαγητού, Εθελοντές Εράνου Αγάπης, 11 Αποφυλακίσεις Κρατουμένων, Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού μας, με πολλές δραστηριότητες και στις οικοδομικές εργασίες του Ναού μας.
5. Προγραμματισμός ενοριακών δραστηριοτήτων για το 2016, με θέμα την ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια.
6. Και τέλος, κλήρωση 60 πλουσίων δώρων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες και ευχές και την διανομή 760 κομματιών ευλογημένης βασιλόπιτας.

footer

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ