Επίσκεψη γνωριμίας, αλληλεγγύης και ποιμαντικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος με ιερείς τις Μητροπόλεως του και 50 νέους-στελέχη του Νεανικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως του την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ώρα 2 το μεσημέρι.
Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό μας, όπου και ασπάστηκαν το ιερό λείψανο του μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του μυροβλύτη, είδαν στιγμιότυπα από ενοριακές νεανικές δράσεις στο οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον ισόγειο Ιερό Ναό, επισκέφτηκαν τις ανακαινισμένες αίθουσες κατηχήσεων και τέλος στην επίσημη αίθουσα του πνευματικού μας κέντρου απόλαυσαν το επίσημο γεύμα φιλοξενίας. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που με συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδησαν οι φιλοξενούμενοι και κυρίως συγκίνησαν όλους μας με τα πατριωτικά τραγούδια που ήταν αφιερωμένα στη Μακεδονία μας.
Η ποιμαντική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στους Ιερείς και Επιτρόπους του Ιερού Ναού και τα Στελέχη του Ενοριακού μας Έργου και την προσφορά αναμνηστικών δώρων. 
Ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο απηύθυνε έκ μέρους της ενορίας ο π. Ματθαίος ενώ οι επισκέπτες δέχτηκαν και αναμνηστικά δώρα.

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ