ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019

Σε πνευματική νεανική κυψέλη μεταβλήθηκε ο Ναός μας και οι αίθουσες κατηχήσεως της ενορίας μας από την πληθώρα των παιδιών, (νήπια, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) τα οποία παρά τη συνεχή βροχόπτωση και τους ανέμους που επικρατούσαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου έδωσαν το παρόν στην πρώτη κατηχητική σύναξη μας.
Στα 11 τμήματα κατηχητικών συνάξεων κάθε Σάββατο και Κυριακή γίνονται τα μαθήματα ορθόδοξης κατηχήσεως από τα έμπειρα στελέχη του νεανικού έργου της ενορίας και τους βοηθούς τους με σκοπό τα κατηχούμενα παιδιά να ενταχθούν οργανικά στην ευχαριστιακή κοινότητα της ενορίας.
Μαζί με την κατήχηση γίνονται και τα μαθήματα παραδοσιακών χωρών, βυζαντινής αγιογραφίας και ευρωπαϊκής χορωδίας (το πρόγραμμα των συναντήσεων μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Ναού μας). Η κατάληξη όλων των ενοριακών δραστηριοτήτων είναι η Θεία Λειτουργία της Κυριακής και η μυστηριακή ζωή.
Στις ενοριακές μας προσπάθειες ουσιαστική συμβολή έχουν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι φροντίζουν όχι μόνο για τη βιολογική και μορφωτική ανάπτυξη των παιδιών τους, αλλά πρωτίστως για την ορθόδοξη εκκλησιαστική τους κατάρτιση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το νεανικό έργο της ενορίας μας μπορείτε να ενημερώνεστε από τους ιερείς του Ναού.

 

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Δημητρίου,
Άγιος Δημήτριος Αττική (17343)

Email: inad@otenet.gr
website: https://in-ad.gr

Τηλέφωνο: +30 210 9712456
Φαξ : +30 210 9715125

Εγγραφή στο Newsletter

«Ο ταπεινόφρων δεν πέφτει ποτέ, γιατί από που να πέσει αφού είναι πιο κάτω απ'όλους;».
Άγιος Μακάριος ο Αιγύπτιος