Τεύχος 365 / 19 Δεκεμβρίου 2016

    

 

  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

                 

                 

Με πρωταγωνιστές περισσότερο από 100 παιδιά στα θεατρικά δρώμενα και την ευρωπαϊκή νεανική πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στον κατάλληλο διαμορφωμένο ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού μας.
Το πυκνό ακροατήριο (γονείς παιδιών και πολλοί ενορίτες) συμμετείχαν στον ασυγκράτητο ενθουσιασμό και την αστείρευτη χαρά των παιδιών, χειροκροτώντας θερμά τις προσπάθειές τους και σιγοτραγουδώντας τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Το πρόγραμμα της εορτής άρχισε με επίκαιρα τραγούδια, που απέδωσε υπέροχα η ευρωπαϊκή νεανική χορωδία της ενορίας μας. Ακολούθησαν τα θεατρικά δρώμενα των κατηχητικών συντροφιών αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού και Γυμνασίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά αναμνηστικών δώρων και θερμές ευχές από τους ιερείς του Ναού μας στα παιδιά, στις οικογένειές τους, σε όσους έδωσαν το παρών στην εορτή αλλά και με πολλά συγχαρητήρια στους Κατηχητές και Κατηχήτριες, βοηθούς και συνεργάτες τους, για το υπέροχο ιεραποστολικό έργο που επιτελούν στον Νεανικό τομέα της ενορίας μας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

    

  

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

                 

                 

Εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων στο πλαίσιο των "Ενοριακών Φιλικών Συνάξεων", πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, αμέσως μετά τον Εσπερινό, στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού μας που κατακλύστηκε από τον κόσμο.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία με θέμα "Πνευματική προετοιμασία για την υποδοχή του νεογέννητου Χριστού", προβολή DVD με αφιέρωμα στα Πανάγια Προσκυνήματα της Αγίας Γης και συγκεκριμένα, το Σπήλαιο της Βηθλεέμ, την Βασιλική της Γεννήσεως, την Ιερά Μονή των Ποιμένων τον Ιορδάνη ποταμό, καθώς επίσης και το Άγιον Όρος.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους ενορίτες κέρασμα.

        

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

 

     

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

                 

                 

Τριήμερο ενοριακό προσκύνημα θα πραγματοποιήσει ο Ιερός Ναός μας από Τρίτη, 27 έως Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου στην Πελοπόννησο.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη και ιερές Μονές:
Ναύπλιο – Ιερός  Ναός Αγίου Σπυρίδωνος-σημείο δολοφονίας Ι. Καποδίστρια,
Καλαμάτα- Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Υπαπαντής Κυρίου- Ιερά Μονή Αγ. Κωνσταντίνου (Καλογραιών)-Ιερά Μονή Προφήτου Ιωήλ - Ιερά Μονή Βουλκάνου-2 Διανυκτερεύσεις,
Σε ιερές Μονές της Ολυμπίας και στην Πάτρα-Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

     

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ