3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

AgiosDionisios 03Ο Ιερός Ναός μας διοργανώνει προσκυνηματική 3ήμερη εκδρομή στο νησί της Ζακύνθου από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.
1η ημέρα    -  Αναχώρηση  από  τον Ιερό Ναό (Πλατεία Κοιμητηρίου)  στις  07.30  με  προορισμό  την  Κυλλήνη  όπου  θα  πάρουμε  το  πλοίο  των  12:30 μ.μ.  (ενδιάμεση  στάση  για  καφέ) .  Άφιξη  στη  Ζάκυνθο  περίπου  στις  13:50 μ.μ.  Θα  κατευθυνθούμε  προς  το  ξενοδοχείο  μας  Palatino  στην  πόλη  της  Ζακύνθου , όπου  και  θα  τακτοποιηθούμε.  Θα  ακολουθήσει  γεύμα  στο  ξενοδοχείο  και  ανάπαυση. Το  βράδυ  θα  μεταβούμε  (προαιρετικά)  στο  κέντρο  διασκέδασης  ¨Ο Ποπολάρος¨ , όπου  θα  απολαύσουμε  εξαιρετικά  φαγητά  και  ζωντανή  μουσική  με  Ζακυνθινές  καντάδες , αλλά  και  πλούσιο  λαϊκό  πρόγραμμα. 


Σημείωση : Επειδή  οι  εσωτερικοί  δρόμοι  της  Ζακύνθου  δεν  είναι  προσβάσιμοι  από  μεγάλα  τουριστικά  λεωφορεία , μπορεί  κάποιος  να  πάρει  ένα  από  τα  τουριστικά  τραινάκια  (5 €)  και  να  γνωρίσει  καλύτερα  την  πόλη.

 

2η ημέρα    - Μετά το πρωινό , θα αναχωρήσουμε   για το γύρο του νησιού. Θα ξεκινήσουμε από την πόλη όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Διονυσίου   και θα συνεχίσουμε προς την περιοχή της Μπόχαλης. Από εκεί θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της πόλης της Ζακύνθου , ενώ παράλληλα θα επισκεφθούμε και τον υψηλότερο λόφο της , το λόφο του Στράνη όπου ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τα λόγια του Εθνικού μας ύμνου.   Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε βορειότερα και στο πέρασμά μας θα συναντήσουμε σημαντικές Μονές όπως την ¨Αγία Μαύρα¨ , την Ελευθερώτρια¨ και την ¨Αναφωνήτρια¨. Θα περάσουμε από το χωρίο Αναφωνήτρια , εκεί μπορούμε να αγοράσουμε φημισμένα τοπικά προϊόντα όπως κρασί και λαδοτύρι. . Έπειτα θα   συνεχίσουμε προς το ξενοδοχείο για το γεύμα μας και για ξεκούραση. Βραδινή ελεύθερη έξοδος στην πόλη.

 

AgiosDionisios 02

 

3η ημέρα - Αφού πάρουμε το πρωινό μας   θα επισκεφθούμε το ακρωτήρι του Γέρακα και θα δούμε την παραλία όπου γεννάει τα αυγά της η περίφημη χελώνα Καρέτα – Καρέτα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Λαγανά όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα κατευθυνθούμε προς την πόλη και το λιμάνι για να πάρουμε το πλοίο της επιστροφής προς την Κυλλήνη (ώρα αναχώρησης 15:00). Γύρω στις 22:00 μ.μ. αναμένεται η άφιξή μας στην Αθήνα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 170

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 9712456 & 210 9713325


Εκτύπωση   Email