4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

1η μέρα: Αναχώρηση το πρωί με προορισμό την Κέρκυρα. Στη διαδρομή θα πραγματοποιήσουμε στάση για καφέ στον Ισθμό, στη συνέχεια θα κάνουμε μία στάση στην Παναγία την Τρυπητή στο Αίγιο και αφού περάσουμε το Ρίο-Αντίριο θα κάνουμε στάση για φαγητό στην περιοχή της Αμφιλοχίας ή στο Μενίδι. Αναχωρούμε για Ηγουμενίτσα όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο-διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό αρχίζουμε την περιήγησή μας στο νησί. Θα επισκεφθούμε το Ναό Του Αγίου Σπυρίδωνα και θα προσκυνήσουμε το Άγιο σκήνωμά του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανάκτορο Αχίλλειο και την Ι.Μ. Αγίας Ευφημίας. Κατόπιν θα πάμε στο Μαντούκι όπου θα δούμε την Ι.Μ. Της Υπεραγίας Θεοτόκου. Εκεί βρίσκονται οι τάφοι των Καποδίστρια, Γ. Τζαβέλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Ποντικονήσι και αμέσως μετά την Παλαιοκαστρίτσα όπου θα δούμε την Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση των εκδρομέων. Κατόπιν επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα ελεύθεροι για μία βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο ferry boat για Ηγουμενίτσα με προορισμό την Αθήνα με τις ανάλογες στάσεις.

Τιμή: 280

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και ένα γεύμα
  • Μεταφορά με το πούλμαν
  • Εισιτήρια ferry boat Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα και επιστροφή

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  


Εκτύπωση   Email