Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ

Με πρωτόγνωρα λειτουργικά συναισθήματα από μέρους των Ιερέων μας και των πιστών της ενορίας, τελέστηκε την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 η Θεία Λειτουργία σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες υγιεινής, που θέσπισε η Πολιτεία. Οι πιστοί εκφράζοντας την επιθυμία τους να λειτουργηθούν, προσήλθαν στον Ναό όρθρου βαθέως, για να καταλάβουν μια θέση εντός του Ναού, ενώ πολλοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία από τον περιβάλλοντα χώρο.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πολύ μεγάλη συμμετοχή πιστών στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, που αποδεικνύει πόσο πολύ αδιαφορούν για την φοβική σπερμολογία ανεύθυνων και άσχετων με την πίστη και το μυστήριο ανθρώπων, που με παντοίους τρόπους προσπαθούν να επηρεάσουν αρνητικά τους χριστιανούς και να τους αποτρέψουν από τη συμμετοχή τους στο ιερό μυστήριο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ιερών Ακολουθιών του Ναού μας, κάθε Σάββατο βράδυ θα τελείται αναστάσιμος Όρθρος – Θεία λειτουργία 10.00 έως 12.00, όπως και το πρωί της Κυριακής 6:45 έως 10:00, αλλά και την παραμονή και ανήμερα μεγάλων εορτών.


Εκτύπωση   Email