ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ Ο.ΣΥ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με μεγάλη κατάνυξη και συγκίνηση τελέστηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου τ.έ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία κατόπιν αδείας-ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο Παρεκκλήσιο της "Παναγίας της Οδηγητρίας", που βρίσκεται στο Αμαξοστάσιο Οδικών Συγκοινωνιών Αγίου Δημητρίου επί της οδού Κουντουριώτου 15 στον Άγιο Δημήτριο.
Το παρόν έδωσαν μέλη της διοίκησης του Αμαξοστασίου, οδηγοί των λεωφορείων και τεχνικοί.
Στην σύντομη ομιλία του ο λειτουργός π. Ματθαίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, αναλύοντας τις επωνυμίες της: "Όχημα πανάγιο" και "Οδηγήτρια". Επίσης συνεχάρη την διοίκηση του Αμαξοστασίου για την εγκατάσταση του Ιερού Παρεκκλησίου στο χώρο του, τους υπεύθυνους του Παρεκκλησίου και όλους όσους συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία.
Ο Ιερός Ναός μας απεδέχθη το αίτημα των υπευθύνων του Παρεκκλησίου να αναλάβει την πνευματική ευθύνη του, τελώντας ιερές ακολουθίες βάσει ετησίου προγράμματος.
και προσέφερε σε όλους τους εργαζομένους στο Αμαξοστάσιο έναν Σταυρό ως ευλογία, τον οποίον θα τοποθετήσουν στα λεωφορεία και τους χώρους εργασίας τους.

 


Εκτύπωση   Email