Λήξη Κατηχητικού Τμήματος Γυμνασίου 2022

Μια ξεχωριστή βραδιά περίμενε το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 τα παιδιά της κατηχητικής συντροφιάς της Α',Β',Γ' Γυμνασίου αγοριών και κοριτσιών της ενορίας μας.
Τα παιδιά με αφορμή τη λήξη των κατηχητικων συνάξεων για την τρέχουσα ιεραποστολική χρονιά συναντήθηκαν στον αίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου όπου είχε ετοιμαστεί κέρασμα, ενώ στην συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι με παραδοσιακους χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας (Ρούμελη, Πελοπόννησος, Νησιά Αιγαίου, Ήπειρος κ.α).
Τέλος, με μεγάλη χαρά πήραν τα αναμνηστικά που είχαν ετοιμάσει με αγάπη οι κατηχητές τους για να τα συνοδεύουν στις θερινές τους διακοπές, ανανεώνοντας την συνάντησή τους για τις αρχές του Φθινοπώρου.
Οφείλουμε από την θέση αυτή να συγχαρούμε τους νέους και τις νέες του τμήματος που απέδειξαν πως θέλουν να στηρίξουν τις ελπίδες αλλά και την ίδια τους τη ζωή σε δύο κορυφαία ιδανικά: την πίστη στο πρόσωπο του Χριστού και την αφοσίωση στην Παράδοση του Γένους μας, σε καιρούς που από παντού γίνονται προσπάθειες να ξεριζωθούν οι αξίες αυτές από την νεότητα της πατρίδας μας.
Ευχόμαστε καλό, ευλογημένο και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους!

 


Εκτύπωση   Email