Πρώτη κατηχητική συνάντηση ιεραποστολικής χρονιάς 2022-2023

Πρώτη κατηχητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί 24 Σεπτεμβρίου τ.ε. στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους κατηχήσεως της ενορίας μας, οι οποίοι μεταβλήθηκαν σε πνευματική νεανική κυψέλη από την συμμετοχή των παιδιών, (νήπια, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου).
Στα 11 τμήματα κατηχητικών συνάξεων κάθε Σάββατο και Κυριακή γίνονται τα μαθήματα ορθόδοξης κατηχήσεως από τα έμπειρα στελέχη του νεανικού έργου της ενορίας και τους βοηθούς τους με σκοπό τα κατηχούμενα παιδιά να ενταχθούν οργανικά στην ευχαριστιακή κοινότητα της ενορίας.
Μαζί με την κατήχηση γίνονται και τα μαθήματα παραδοσιακών χωρών, βυζαντινής αγιογραφίας και ευρωπαϊκής χορωδίας (το πρόγραμμα των συναντήσεων μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Ναού μας). Η κατάληξη όλων των ενοριακών δραστηριοτήτων είναι η Θεία Λειτουργία της Κυριακής και η μυστηριακή ζωή.
Στις ενοριακές μας προσπάθειες ουσιαστική συμβολή έχουν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι φροντίζουν όχι μόνο για τη βιολογική και μορφωτική ανάπτυξη των παιδιών τους, αλλά πρωτίστως για την ορθόδοξη εκκλησιαστική τους κατάρτιση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το νεανικό έργο της ενορίας μας μπορείτε να ενημερώνεστε από τους ιερείς του Ναού.


Εκτύπωση   Email