Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών μας Συνάξεων 2022

Μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοίμασαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων και της ευρωπαϊκής χορωδίας της ενορίας μας, εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του ισόγειου Ναού, παρουσίασαν ένα θαυμάσιο γιορτινό πρόγραμμα, γεμάτο ενθουσιασμό, ζωντάνια και καλλιτεχνικό μεράκι, υπό την καθοδήγηση των κατηχητών και κατηχητριών τους, που περιελάμβανε επίκαιρα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα και θεατρικά δρώμενα. Δικαίως τα παιδιά απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια και τα ηχηρά χειροκροτήματα των θεατών, που είχαν από νωρίς κατακλύσει το Ναό.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η δωροέκθεση με τα καταπληκτικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα, που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά με τη βοήθεια των κατηχητριών τα έσοδα της οποίας προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο επίλογος της εορτής έγινε με όλα τα παιδιά, τους Κατηχητές, τις Κατηχήτριες και τους βοηθούς επί σκηνής, που τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και το επίκαιρο τραγούδι “Καλήν εσπέραν άρχοντες”.


Εκτύπωση   Email