Την Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ενορίας μας εντός του Ιερού Ναού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Πόλης μας, κα Μαρία Ανδρούτσου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γαβαλάς και κ α. Καντζέλη,  ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα πνοή-Προοπτική κ. Πρεκετές, ο επικεφαλής του συνδυασμού Δ.Ρ.Α.ΣΥ κ. Βρεττός, ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική ενότητα για ανθρώπινη πόλη κ. Οικονομάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Τζαμπαζόγλου,  κ. Μπαντούνας, κ. Μαλαθούνης, κ. Ζέρβας και ο κ. Σκορδάκης.
Η εκδήλωση περιελάμβανε απόδοση Ύμνων – Τραγουδιών από την Ευρωπαϊκή χορωδία της ενορίας μας, παραδοσιακά κάλαντα από το Μουσικό Σύνολο Ελεύθερης Έκφρασης του Μουσικού Σχολείου Αλίμου τον απολογισμό του παρελθόντος έτους και τον προγραμματισμό του τρέχοντος.
Συγκεκριμένα μοιράστηκαν: 400 δέματα σε απόρους, 240 δέματα σε άστεγους, 19.500 μερίδες φαγητού σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς, 160 οικονομικά βοηθήματα, 82 δωροεπιταγές και πραγματοποιήθηκαν 8 αποφυλακίσεις από τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα και τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δαπάνες αυτές ανήλθαν συνολικά στο ποσό των 41.661,25€.
Επίσης λειτούργησαν: 11 τμήματα κατηχητικών συναντήσεων με 210 παιδιά, 8 τμήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας με περισσότερους από 75 σπουδαστές, 7 τμήματα Παραδοσιακών χορών με 96 παιδιά και δύο τμήματα ενηλίκων, Σχολή Γονέων, Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής, κήρυγμα Δευτέρας μετά τις Ιερές Παρακλήσεις στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισσα και την Παναγία την Παραμυθία, που γίνονται ανά δεκαπενθήμερο εναλλάξ και τρεις Συνάξεις των Νέων μας.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο κ. Σωκράτη Αναγνωστόπουλο για την προσφορά του στην ενορία με την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου Ανεγέρσεως  του Ιερού Ναού.

 

 

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ