Μετακατασκηνωτική συνάντηση πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας στο Πνευματικό Ενοριακό Κέντρο την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή των στελεχών των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων, Κοριτσιών Δημοτικού και Αγοριών Γυμνασίου (τα στελέχη των δύο αυτών κατασκηνωτικών περιόδων προέρχονταν από την ενορία μας) και την παρουσία του Διευθυντού του Κέντρου Παιδείας Πολιτισμού Εθελοντισμού και Αθλητισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Σεβαστιανού Ανδρεάδη και των υπευθύνων ιερέων Νεότητος του Ναού.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει απολογισμός του συντελεσθέντος κατασκηνωτικού έργου, επισήμανση διαφόρων θεμάτων σχετικών με το πρόγραμμα, τη χρονική διάρκεια κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, την αύξηση των αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, την μεγαλύτερη επιμόρφωση των στελεχών, κυρίως σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών, την διοργάνωση  χειμερινών κατασκηνωτικών διημέρων για όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις φετινές κατασκηνώσεις κ.λ.π.
Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών δώρων και τιμητικών διακρίσεων στα στελέχη, ως έκφραση ευχαριστιών για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της φετινής κατασκηνώσεως.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράθεση πλούσιου γεύματος στην ισόγειο χώρου του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ