Εκτύπωση

Πανηγυρική Θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό μας, στο πλαίσιο της 25ης και τελευταίας ημέρας των πολυήμερων εορταστικών ενοριακών εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 20120". Πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό προκειμένου να μετάσχουν των αχράντων μυστηρίων, να ευχαριστήσουν την υπέρμαχο στρατηγό του έθνους μας Υπεραγία Θεοτόκο, η σκέπη της οποίας μας έσωσε από θανάσιμους εχθρούς και να ασπαστούν τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα των Αγίων, Δημητρίου του Μεγαλομάρτυρος, Νικηφόρου του Λεπρού και Αναργύρων των ιαματικών.
Ακολούθησε Δοξολογία επί τη εθνική εορτή, με την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, φορέων του Δήμου και αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων με την ελληνική σημαία.
Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών, Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Καμαριάρη και Λαμπαδάριου κ. Χαράλαμπου Χωραΐτη.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7.30 το απόγευμα, με την ομιλία του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Στεφάνου Αναγνωστόπουλου, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Αμφιάλης εντός του Ιερού Ναού και θεμα: “Διδαχές από τον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα”.

Εμφανίσεις: 514