Με επιτυχία συνεχίζεται η προσκυνηματική εκδρομή στην όμορφη Κρήτη και οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία κατά την τρίτη μέρα, να επισκεφθούν την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου. Εκεί είδαν το κάστρο Φορτέτζα και περπάτησαν στη παλιά πόλη όπου είδαν τη Κρήνη Rimonti, το εκκλησάκι της Κυρίας των Αγγέλων ή Μικρής Παναγίας όπως το ονομάζουν οι Ρεθυμνιώτες. Επίσης επισκέφθηκαν ένα εργαστήριο παρασκευής φύλλου κρούστας όπου και παρακολούθησαν τον μοναδικό τρόπο που φτιάχνεται το φύλλο. 
Επόμενη στάση ήταν η Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης όπου έμαθαν την ιστορία της Μονής από τις φιλόξενες καλόγριες και στη συνέχεια περνώντας από γραφικά χωριά επισκέφθηκαν το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα σε βράχο. Συνέχεια είχε το Ακρωτήρι, όπου είδαν πανοραμικά το κόλπο της Σούδας και επισκέφθηκαν την Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων. Συνεχίζοντας για τα Χανιά πήγαν στο λόφο του Προφήτη Ηλία όπου εκεί βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων. 
Η τρίτη μέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή τους στην όμορφη πόλη των Χανίων, πρώτη πρωτεύουσα της Κρήτης, όπου έκαναν βόλτα στη μοναδική σκεπαστή αγορά που έχει σχήμα Σταυρού. Τελευταία στάση ήταν η Ιστορική Μονή Χρυσοπηγής.

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ