Γράψτε τη λέξη/φράση αναζήτησης

Popular Tags

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

1η ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.
2η ΚΥΡIΑΚΗ 08 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.
3η ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.
4η ΚΥΡІΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ ΩΡΑ 9:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

Ἡ ɑἱμοẟοσίɑ θὰ πρɑɣμɑτοποɩηθεῖ στὴν ɑἴθοʋσɑ τοῦ Σπɩτɩοῦ Γɑλήνης Χρɩστοῦ (ὄπɩσθεν Ἱεροῦ Νɑοῦ)
ϴὰ ἀκολοʋθήσεɩ ẟεξίωση κɑὶ προσɸορὰ ἀνɑμνηστɩκοῦ ẟώροʋ στοὺς ɑἱμοẟότες

Παρακλητικοί Κανόνες προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό μας

Παρακλητικοί Κανόνες προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό μας

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, παρά τον καύσωνα των ημερών αυτών, ψάλλονται οι Παρακλητικοί Κανόνες (Μικρή και Μεγάλη Παράκληση) με σύντομο Θεομητορικό κήρυγμα προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον ισόγειο Ναό μας από τις 18.45 έως 20.00.

Οι ιερές Ακολουθίες – Παρακλήσεις, ψάλλονται ενώπιον της Εικόνος της Παναγίας της Τριχερούσης, η οποία είναι τοποθετημένη για το χρονικό αυτό διάστημα από 1ης έως 13ης Αυγουστού στο κέντρο του ισογείου Ιερού Ναού και η κατασκευή (αγιογράφιση και αργυρά επένδυση) της οποίας ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών, με σκοπό να εγκατασταθεί στο ΝΑ Παρεκκλήσιο του ισογείου Ιερού Ναού μας, δίδοντας το όνομα «Παρεκκλήσιο Παναγίας της Τριχερούσης» στο εν λόγω Παρεκκλήσιο.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, εισερχόμενοι οι πιστοί στο Ναό για τις Ακολουθίες, παραλαμβάνουν από τους Επιτρόπους ένα μπουκάλι κρύο νερό, ο δε Ναός κλιματίζεται καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής των πιστών εντός αυτού.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.